Header Image

Seatrade biedt Curacao ondersteuning door verlaging tarieven

WILLEMSTAD - De Covid-19 crisis heeft ook op Curaçao verre gaande gevolgen voor de gehele economie van Curaçao en haar bewoners.

“In deze moeilijke tijden moeten we met z’n allen een steentje bijdragen om de crisis het hoofd te bieden en de bevolking in bij te staan”, zijn bekende geluiden. Seatrade, een scheepvaartbedrijf met haar hoofdkantoor op Curaçao, gaat de komende twee maanden op een speciale manier haar steentje bijdragen.

Recentelijk heeft Seatrade de Voedselbank ondersteund met het kosteloos vervoeren van containers vanuit Vlissingen. “Wij laten het hier niet bij”, vertelt de Managing Director van Seatrade. Seatrade gaat voor de komende 2 maanden vanaf 1 juli 2020 meer hulp bieden aan de bevolking van het eiland, door Curaçaose verschepers slechts de havenkosten voor Curaçao en Vlissingen in rekening te brengen. Seatrade zal alle overige kosten (bunkers en scheepskosten) voor eigen rekening nemen.

Dit om het transport van containers betaalbaarder te maken. Door deze actie verwacht Seatrade dat de prijzen van levensmiddelen voor de consumenten door de lokale leveranciers verlaagd zullen worden.

Lokale importeurs kunnen contact opnemen met Seatrade’s lokale vertegenwoordiger, Ronald Hania, ronald.hania@seatrade.global / +59995600412 ) of onze Agent (Dammers Ship Agencies N.V. general@dammers-group.com /+59997360436)

 

    

news