20160519 174751

Coordinator Container Maintenance & Repair

Iris

Interested in this career?
Please contact us.

E: hr@seatrade.nl

Iris

Interested in this career?
Please contact us.

E: hr@seatrade.nl

Who we are

Seatrade Groningen is met ruim 70 jaar één van de oudste en grootste rederijen in Nederland. Seatrade is gespecialiseerd in het vervoer van o.a. diepgevroren vis, vlees en gekoelde lading zoals kiwi’s, avocado’s en bananen met schepen die wereldwijd varen. Het managen van de schepen vindt plaats vanuit ons kantoor in Groningen en de commerciële activiteiten worden uitgevoerd door het kantoor in Breda.

Veel lading wordt er door Seatrade in koelcontainers vervoerd die op diverse plekken in de wereld in depots worden onderhouden en gerepareerd. Door uitbreiding van onze vloot is er op de afdeling Container Maintenance & Repair in Groningen een vacature ontstaan van:

Coordinator Container Maintenance & Repair

What you will do

Jouw taak als Coordinator Container Maintenance & Repair is het controleren en aansturen van de depots, goedkeuren van reparatieopdrachten en terugleveren van containers aan lease maatschappijen.

De wereld van containers staat aan de vooravond van vergaande digitalisering waar je bij betrokken zult worden. Een paar keer per jaar reis je naar het buitenland voor het bezoek aan reparatie depots. Kortom, een uitdagende en afwisselende functie, met vrijheid voor eigen invulling binnen een team van enthousiaste collega’s.

What we require

Wellicht denk je dat je voor de invulling voor deze functie veel ervaring nodig hebt, maar dat is zeker niet het geval. We zijn vooral op zoek naar iemand die leergierig en stressbestendig is met interesse in de martime sector. Kortom een doorzetter die verantwoordelijkheid durft te dragen. Vanwege de internationale contacten is het wel belangrijk dat je de Engelse taal goed beheerst.

What we offer

Wij bieden je een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden inclusief een goed pensioen, binnen een dynamisch en internationaal bedrijf. Het is ook mogelijk om parttime invulling te geven aan deze functie (minimaal 32 uur). Het betreft een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

Indien je onze nieuwe collega wilt worden, dan ontvangen we graag je motivatie en CV via hr@seatrade.nl. Je motivatie in het Engels wordt gewaardeerd. Wil je meer info over de functie neem dan contact op met Hans Schreuder, Manager Procurement 050-5215300.

 

Are you ready to join #TeamSeatrade?

Apply now

  • Hidden
  • Max. file size: 16 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

More vacancies