Headway 5QgIuuBxKwM Unsplash

Ben jij onze nieuwe Inkoper?

Fulltime

HR

Interested in this career?
Please contact us.

E: hr@seatrade.nl

HR

Interested in this career?
Please contact us.

E: hr@seatrade.nl

Seatrade Groningen is met 70 jaar één van de oudste en grootste rederijen in Nederland. Destijds begonnen met het vervoer van stukgoed-lading en nu gespecialiseerd in het vervoer van diepgevroren vis en gekoelde lading zoals kiwi’s, citroenen, avocado’s en bananen met een vloot van meer dan 50 schepen die wereldwijd varen.

Het managen van de schepen en de bemanningszaken vinden plaats vanuit ons kantoor in Groningen. De commerciële activiteiten worden uitgevoerd door het kantoor in Breda. Door uitbreiding van onze vloot en extra werkzaamheden is er op de afdeling Inkoop in Groningen een vacature ontstaan.

Als jij onze nieuwe Inkoper wordt, ga je deel uitmaken van een team van 5 enthousiaste collega’s die met elkaar zorgen voor de inkoop van alle materialen die aan boord nodig zijn. Dit betreft inkoop van machineonderdelen en verf maar ook pindakaas en toiletpapier. De inkopen vinden plaats bij leveranciers over de hele wereld waarbij veel prijzen middels contracten zijn vastgelegd in ons inkoopsysteem. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de logistieke afwikkeling waaronder het organiseren van de leveringen aan boord. Het betreft een veelzijdige en afwisselende functie in een leuk team. Je hebt veel verantwoordelijkheid, maar ook de vrijheid om aan de supply chain voor de schepen, die jij onder je hoede hebt, invulling te geven.

Omdat er ook veel lading door Seatrade in koelcontainers wordt vervoerd, zijn er op diverse plekken in de wereld depots waar deze containers worden onderhouden en gerepareerd. Ongeveer 2 dagen per week ben je, naast bovenstaande taken, verantwoordelijk voor het controleren van de depots en goedkeuren van reparatieopdrachten. Dit is een taak waar je samen met de Container Maintenance & Repair coördinator invulling aan geeft.

Wellicht denk je dat je voor de invulling voor deze functie veel ervaring nodig hebt, maar dat is zeker niet het geval. We zijn vooral op zoek naar iemand die leergierig en stressbestendig is. Kortom een doorzetter die verantwoordelijkheid durft te dragen. Het heeft wel onze voorkeur dat je beschikt over HBO werk- en denkniveau en de Engelse taal beheerst.

Wij bieden je een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden binnen een dynamisch en internationaal bedrijf. Het is ook mogelijk om parttime invulling te geven aan deze functie (minimaal 32 uur) en waarbij je flexibel genoeg bent om af en toe fulltime te werken om afwezigheid van collega’s op te vangen.

Are you ready to join #TeamSeatrade?

Apply now

  • Hidden
  • Max. file size: 16 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

More vacancies

Contact us

Email: general@seatrade.com
Mobile: +31 (0) 50 5215300

View Contactpage

Our office

Seatrade Groningen
Leonard Springerlaan 17
9727 KB Groningen
Netherlands